Explicatiile halucinante ale ucigasului sadic al unei eleve, devenit ateu: "Daca exista Dumnezeu, el a stat pasiv si nu a intervenit pentru a-si ocroti creatia"

Sursa: Adevarul
Joi, 05 Ianuarie 2017, ora 16:53
117 citiri
Aurel Enea se afla in inchisoare din 2007, dupa ce a ucis, in urma unui plan sadic, o eleva, al carui cadavrul l-a transat apoi si i-a ascuns partile. Nu a recunoscut crima, dar nici nu a negat-o, in schimb, spre deosebire de alti condamnati care devin mai religiosi pe durata detentiei, s-a transformat intr-un ateu convins. Aflat in inchisoare de noua ani, dupa ce a ucis o eleva de 17 ani si i-a transat cadavrul in bucati, pe care apoi le-a aruncat intr-un rau, Aurel Enea (47 de ani) si-a facut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.