HUNEDOARA OTRAVITA. Peste doua mii de tone de pulberi periculoase cu plumb se vantura ilegal pe sub nasul autoritatilor (II)

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 10:28
162 citiri
Masuratorile arata depasirii ale valorilor normale de plumb de peste 800 de ori in solul din apropierea depozitului de zgura periculoasa. Pulberile cu continut ridicat de plumb zac depozitate in doua locuri, unul fiind in aer liber pe o platforma betonata dintr-un cartier locuit al municipiului Hunedoara. Presa a sesizat ilegalitatile in urma cu o luna. De atunci institutiile statului nu fac decat sa invarta hartii, desi - potrivit legii, trebuiau sesizate "de indata" organele de cercetare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.