Imagini cutremuratoare de la locul avalansei. Salvamontistii care au scos trupurile copiilor din zapada: "Nimeni nu avea ce cauta acolo pe acea vreme"

Sursa: Adevarul
Luni, 24 Aprilie 2017, ora 16:03
59 citiri
Imagini in premiera, publicate de Sorin Sanda, un salvator montan care a participat la misiunea de recuperare a celor doi copii morti in urma avalansei din Retezat aduc noi informatii despre cat de periculoase sunt locurile in care grupurile de turisti s-au aventurat. "Copiii nu aveau ce cauta acolo, pe acea vreme", afirma Sorin Sanda. Salvamontistul Sorin Sanda a facut parte din echipele care au recuperat trupurile zdrobite de stanci ale celor doi copii decedati in urma avalansei din Masivul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.