In prezenta a sute de localnici, / Ziua Nationala a fost sarbatorita anul acesta la Petrila in Casa de Cultura "Ladislau Schmidt"

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 20:57
106 citiri
Articole de acelasi autor Cu respect fata de tara si bucurie in suflet, cateva sute de cetateni in frunte cu reprezentantii administratiei publice locale, s-au adunat marti 1 Decembrie, incepand cu orele 11,00, in sala de spectacole a Casei de Cultura "Ladislau Schmidt" din Petrila, pentru a celebra Ziua Nationala a Romaniei.
Sub organizarea primariei si consiliului local, petrilenii au avut parte de o dimineata de inceput de decembrie placuta, sentimentul national si spiritul alesei sarbatori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Stirea precampaniei
Reintoarcerea in PSD a rectorului Universitatii din Petrosani, Sorin Radu, este stirea importanta ...
Palma pentru... Jiul
Corvinul Hunedoara mai atinge o borna a performantei si ajunge in Finala Cupei Romaniei. Un mare ...
Primarul Merisanu: "Ne-am facut cu brio treaba"
Ora bilantului administratiei locale din Municipiului Vulcan se apropie cu pasi repezi, astfel ca, ...