In sfarsit cineva rupe pisica politichiei de la CEH. Deputatul PSD Cristian Resmerita: / "Nu pot sa nu recunosc ca un guvern PSD, in momentul de fata, il numeste director general pe domnul director general Jujan (...), secretar executiv PDL..." (III)

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 20:16
105 citiri
Articole de acelasi autor Cu interventia deputatului PSD Cristian Resemerita, consemnata cuvant cu cuvant, punem punct relatarilor de la dezbaterea "Complexul Energetic Hunedoara - integrare in Uniunea Europeana si importanta in strategia energetica nationala", care s-a desfasurat vineri, 3 aprilie, dupa-amiaza la sediul CEH din Petrosani. Cred ca alocarea atator pagini, vreme de atatea zile, unui eveniment organizat de forte ostile mineritului Vaii Jiului si cu care redactia noastra se afla in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.