Inspectie pe santierul feroviar Simeria - Coslariu. Seful CFR, Marius Chiper: "Gradul de mobilizare este satisfacator..."

Vineri, 07 Octombrie 2016, ora 05:06
266 citiri
Directorul general al CFR SA, Marius Chiper, a inspectat santierele feroviare unde, la ora actuala, sunt in curs de executie lucrari de reabilitare a infrastructurii. Printre tronsoanele verificate de oficialul Companiei Nationale de Cai Ferate Romane s-a aflat si cel care leaga Simeria de Coslariu (judetul Alba).

Vizita a avut drept scop monitorizarea evolutiei lucrarilor in teren, dar seful CFR a purtat discutii si cu antreprenorii proiectelor. Au fost inspectate mai multe obiective, atat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Servus Hunedoara