Interlopul Alin Simota, refugiat in Dubai din 2016, isi anunta revenirea in tara. "Vin singur si ma predau, sa fac lumina"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 10:10
56 citiri
Dupa un an si jumatate petrecut in Dubai, timp in care autoritatile romane l-au dat in urmarire internationala, pentru a executa un rest de pedeapsa din condamnarea pentru conflict de interese, afaceristul Alin Simota si-a anuntat prietenii ca in cateva zile se va intoarce singur acasa. Simota este judecat in alte trei procese penale, fiind acuzat de infractiuni economice grave. Afaceristul Alin Simota, aflat din luna februarie a anului 2016 pe lista urmaritilor internationali, si-a anuntat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.