Invataturile parintelui Arsenie Boca despre tainele dragostei: "Iubirea nu are marginile omului, strabate dincolo de mormant si ajunge pe cel iubit"

Sursa: Adevarul
Sambata, 14 Februarie 2015, ora 13:17
227 citiri
Arsenie Boca a devenit o personalitate a ortodoxiei, iar sfaturile sale despre iubire si viata de familie au ajuns cunoscute printr-un numar impresionant de materiale documentare si biografice. Este considerat de unii dintre autorii de literatura religioasa si preoti drept "grabnicul ajutator in problemele de familie".
Iata cateva dintre invataturile atribuite duhovnicului, de catre autorii volumului "Arsenie Boca, tinerii, familia si copiii nascuti in lanturi. Din invataturile Parintelui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.