Jurnalistul care a batut toate recordurile la donari de sange. A dat zeci de litri, iar lumea vine la usa lui pentru a-l aduce la centrul de transfuzii

Sursa: Adevarul
Miercuri, 16 August 2017, ora 20:07
105 citiri
Jurnalistul Amarildo Szekely este cel mai cunoscut donator de sange din Hunedoara. De aproape trei decenii este "client" fidel al centrului de transfuzii, iar in urma cu cateva zile a inregistrat donatia cu numarul 100. Zeci de litri de sange i-au fost recoltati lui Amarildo Szekely, de-a lungul ultimelor decenii. Un jurnalist din Deva este in topul celor mai prolifici donatori de sange. Amarildo Szekely este redactor la cotidianul Servus Hunedoara si realizator de emisiuni de televiziune.
De ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Pompierii petrosaneni au eliberat strazi si trotuare, in urma vremii rele
Pompierii Detasamentelui din Petrosani au intervenit, in aceasta dimineata, pentru segmentarea si ...
Dinamita a spart coalitia la Bucuresti
Acum mai putin de o luna am scris articolul "In spatele usii Primariei Capitalei se afla dinamita", ...
Companiile PPC din Romania isi dezvaluie noua identitate de brand
Grupul de companii PPC din Romania a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcand astfel ...