Marturiile sfasietoare ale eroilor romani din Al Doilea Razboi Mondial: "Au fost atatia morti, ca rusii ii faceau gramezi si-i foloseau ca scut"

Sursa: Adevarul
Luni, 19 Februarie 2018, ora 04:23
124 citiri
Relatari emotionante ale ostasilor romani, de pe fronturile celui De-al Doilea Razboi Mondial, descriu tragediile traite de acestia. O multime de marturii ale romanilor care au luptat pe fronturile celui De-al Doilea Razboi Mondial descriu atmosfera cumplita a acelor vremuri.
Un astfel de document a fost jurnalul de campanie al locotenentului Simion Iuga, care oferea relatari despre bataliile purtate de Regimentul 31 infanterie, in toamna anului 1942, in apropiere de Stalingrad. Iata cateva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.