Ministrul Andrei Gerea anunta un prim "succes" al trioului Jujan-Blaj-Nica: / "Din planul prezentat deja si de catre domnul director general Jujan reiese necesitatea de a se face anumite concedieri..."

Luni, 09 Martie 2015, ora 20:01
117 citiri
Articole de acelasi autor Prima conferinta de presa realizata in Valea Jiului, la Petrosani, de catre ministrul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, s-a consumat vinerea trecuta la sediul CEH. Speranta ministrului Gerea... "Sunt la prima mea vizita in Valea Jiului, o vizita ocazionata de masurile pe care noi dorim sa le luam in vederea salvarii Complexului Energetic Hunedoara. Este o vizita pe care am dorit-o de ceva vreme si sunt foarte multumit ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.