Petrosani. Pana de Ziua Armatei Bustul lui Avram Iancu din curtea CEH va fi mutat pe soclul din fata Casei de Cultura "Ion Dulamita"

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 17:44
58 citiri
Articole de acelasi autor O veste buna care nu avea cum sa ne scape vine din partea primarului Tiberiu Iacob-Ridzi si a consilierului Costel Postolache, via Consiliul Local Petrosani. La ultima sedinta, spre final, cand discutiile erau in toi la punctul "Diverse", consilierul local Valeriu Butulescu, in primul rand un om de cultura pe langa alte preocupari, a cerut la un moment dat cuvantul. "In legatura cu un subiect tot discutat si tot reluat, chiar daca observ cu mirare ca de data aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Pompierii petrosaneni au eliberat strazi si trotuare, in urma vremii rele
Pompierii Detasamentelui din Petrosani au intervenit, in aceasta dimineata, pentru segmentarea si ...
Dinamita a spart coalitia la Bucuresti
Acum mai putin de o luna am scris articolul "In spatele usii Primariei Capitalei se afla dinamita", ...
Companiile PPC din Romania isi dezvaluie noua identitate de brand
Grupul de companii PPC din Romania a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcand astfel ...