Presedintele Comisiei UNESCO din Parlament, despre vandalizarea cetatilor dacice: "Este clar ca e nevoie de interes, sustinere si implicare"

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 05:27
62 citiri
Presedintele Comisiei Parlamentare pentru Relatia cu UNESCO, Traian Igas, spune ca vandalizarea recenta a cetatilor dacice din Muntii Orastiei este o dovada a faptului ca obiectivele nu mai pot fi lasate, practic, fara stapan.

La mijlocul lunii mai, parte dintre membrii comisiei amintite au facut o vizita in Muntii Orastiei in urma careia s-au angajat sa rezolve cel putin doua probleme importante ale cetatilor dacice: scoaterea amplasamentelor acestora din fondul forestier, astfel incat sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.