Primim la redactie. Costel Avram despre Nicolae Ivanus: "Daca era baut, il iert. Daca era treaz, il acuz de prostie!" Adevarul despre pretul apei potabile si noua runda de populism a senatorului Vochitoiu.

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 17:40
72 citiri
Articole de acelasi autor Tarifele pentru apa potabila sunt modificate incepand cu data de 1 septembrie, ca urmare a aplicarii unei decizii luate de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Apa Valea Jiului", forul de conducere al ASVJ. Potrivit directorului general al Apa Serv, Costel Avram, ajustarea tarifelor nu este un moft si nicio necesitate pentru Apa Serv Valea Jiului, care poate functiona foarte bine si fara aceasta crestere de tarife. Este insa o obligatie impusa de Uniunea Europeana ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Stirea precampaniei
Reintoarcerea in PSD a rectorului Universitatii din Petrosani, Sorin Radu, este stirea importanta ...
Palma pentru... Jiul
Corvinul Hunedoara mai atinge o borna a performantei si ajunge in Finala Cupei Romaniei. Un mare ...
Primarul Merisanu: "Ne-am facut cu brio treaba"
Ora bilantului administratiei locale din Municipiului Vulcan se apropie cu pasi repezi, astfel ca, ...