S-a deschis Cimitirul Privat "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril", primul cimitir particular din Deva

   

Primul cimitir particular din Deva a fost deschis. Cimitirul Privat "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril" este situat pe strada Bejan, Nr. 500, din municipiu, in imediata vecinatate a cimitirului ortodox, si are o capacitate de aproximativ 1.500 de locuri de veci. Prin mediul ambiental creat, cu alei spatioase si verdeata, acesta ofera linistea si intimitatea necesara famililor indoliate de a-si lua ramas bun de la cei adormiti.
Cimitirul Privat "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril" din Deva a fost infiintat din dorinta de a facilita concesionarilor un loc de inmormantare, intr-un cadru civilizat si adecvat, ce respecta standardele Bisericii Ortodoxe Romane, precum si normele europene in vigoare.

Intins pe o suprafata de aproximativ 9.500 de metri patrati, Cimitirul Privat "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril" Deva, judetul Hunedoara, este imprejmuit cu garduri din beton, oferind intimitatea necesara familiilor indoliate de a-si lua ramas bun de la cei adormiti, intr-un cadru linistit si plin de decenta. Acesta a fost construit pe un teren particular fiind, la ora actuala, singurul cimitir privat de pe raza municipiului Deva. A fost infiintat pe baza unei idei mai vechi, in cadrul unui proiect prin care se urmareste sa se aduca in prim-plan calitatea si linistea, atat familiilor indoliate, cat si celor care isi doresc sa isi pregateasca, din timp, trecerea la cele vesnice.

Posibilitatea achizitionarii unui loc de veci in rate

Cimitirul Privat "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril" Deva ofera spatii generoase de acces printre locurile de veci si o atmosfera ambientala placuta, prietenoasa, cu alei spatioase amenajate, bancute, verdeata si arbori ornamentali care il imprejmuiesc. Pe langa cele in jur de 1.500 de locuri de veci, in incinta a fost amenajata si o cladire administrativa, dotata cu apa curenta, energie electrica si cu grup sanitar. Mai mult, cimitirul dispune si de un sistem de supraveghere si monitorizare video. In alta ordine de idei, acesta mai dispune si de cavouri, cu unul sau doua locuri, in cadrul Cimitirului Privat "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril" oferindu-se cele mai avantajoase solutii de concesionare a locurilor de veci din Deva, judetul Hunedoara, chiar si posibilitatea de achizitionare a unui loc de veci in rate.

Accesul in Cimitirul privat "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril" Deva este permis, pe timp de iarna (lunile decembrie, ianuarie, februarie), intre orele 11:00 si 14:00, iar pe perioada sezonului estival in intervalul orar 08:00 si 18:00.

Mai multe informatii se pot obtine pe site-ul www.cimitirprivatdeva.ro, la adresa de mail emiliadelios@cimitirprivatdeva.ro sau la numarul de telefon 0732.407.202.
Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 05:02
Sursa: Servus Hunedoara

Servus Hunedoara
Cele mai citite stiri
Costel Alic a incetat din viata
Dupa ce, sambata trecuta, a suferit mai multe atacuri cerebrale, fiind de atunci in coma, Costel ...
Cladirea BancPost din centrul Devei, la vanzare. Proprietarii cer 1,5 milioane de euro
Fostul sediu al BancPost, situat in centrul municipiului Deva, pe Bulevardul Decebal, isi asteapta, ...
A murit Costel Alic
A murit Costel Alic, unul dintre cei mai cunoscuti politicieni ai anilor '90. Costel Alic a fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor