Scene de groaza in spitalul din Vulcan: o doctorita si doua asistente medicale au fost agresate de patru recidivisti: "Au fost la un pas de viol"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Decembrie 2016, ora 11:22
72 citiri
Patru tineri din Vulcan au provocat un scandal in spitalul din localitate, unde au fost adusi, raniti, cu o ambulanta, in urma unei altercatii. Directorul unitatii medicale sustine ca asistentele medicale au fost agresate, fiind "la un pas de viol". O doctorita si doua asistente medicale din Spitalul municipal Vulcan au fost agresate, dupa ce patru tineri au fost adusi in spital, cu rani, in urma unei altercatii intr-un bar din cartierul Dallas. Scandalul petrecut in noaptea de sambata in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.