Seful retelei de traficanti care aduceau droguri in stomac: "Unul a inghitit 160 de casete de hasis, de cate cinci grame"

Sursa: Adevarul
Joi, 27 Iulie 2017, ora 18:29
79 citiri
Trei hunedoreni au fost condamnati de intr-un dosar in care au fost acuzati ca au adus in tara aproape opt kilograme de droguri, din Maroc si Spania. Ancheta procurorilor DIICOT arata modul ingenios prin care acestia au reusit sa introduca in tara cantitati mari de cannabis. Daniel Sabou (36 de ani), Sorin Puiu (21 de ani) si Lucian Burci (39 de ani) au fost condamnati de Tribunalul Hunedoara pentru trafic international de droguri. Daniel Sabou a primit trei ani si trei luni de inchisoare, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.