Sentinta definitiva. 225.000 de lei despagubiri pentru un tanar lasat fara un rinichi de doi politisti in timpul unei anchete!

Joi, 13 Octombrie 2016, ora 22:08
55 citiri
Politistii hunedoreni care au batut un tanar din Petrila, in timpul unei anchete, atat de rau incat acesta a ramas fara un rinichi sunt buni de plata catre partea vatamata. Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelurile declarate de cei doi politisti judecati pentru purtare abuziva si, mai mult, a inasprit pedeapsa aplicata pentru faptele lor.

Magistratii de la Curtea de Apel au admis, joi, apelurile declarate de Parchetul de pe langa Judecatoria Deva si Ionut Puian, victim celor doi politisti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.