Sfasietor. Un tata ii cere omului de afaceri Marin Coltescu sa ridice sechestrul de pe conturile CEH SA. Copilul sau, student la Timisoara, are nevoie de tichetele de masa

Luni, 13 Iulie 2015, ora 21:28
88 citiri
Articole de acelasi autor Apel sfasietor al unul angajat al Complexului Energetic Hunedoara SA. Un om de afaceri din Valea Jiului a pus sechestru pe conturile colosului economic, fapt ce impiedica acordarea tichetelor de masa. Dezastrul este abia la inceput pentru ca, si daca entitatea economica si-ar achita datoriile catre Marin Coltescu, alti creditori asteapta oricum CEH SA la cotitura. De fapt, insolventa si apoi falimentul CEH SA sunt doar o chestiune de timp.
Pe fondul acestei situatii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.