Sindicatul "Noroc Bun" / "Singura solutie a administratiei CEH si a Ministerului Energiei este doar insolventa, si apoi falimentul"

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 15:41
53 citiri
Articole de acelasi autor Sindicatul "Noroc Bun" , organizatie afiliata la Sindicatul National Petrom Energie, isi exprima pe aceasta cale ingrijorarea fata de situatia CEH, dar mai ales fata de situatia angajatilor acestei societati comerciale. Tribunalul Hunedoara a hotarat in data de 23 iunie 2016 reintrarea in insolventa a CEH- SA. Sindicatul "Noroc Bun" nu va face niciun fel de comentariu asupra acestei hotarari judecatoresti. Practic, intrarea in insolventa deschide calea catre un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.