Spitalul din Romania din care copiii ies mai bolnavi ca la internare. Ce s-a intamplat dupa ce imaginile au ajuns pe net VIDEO

Duminica, 05 Aprilie 2015, ora 08:23
139 citiri
Saltele putrezite, cu arcuri iesite prin panza ingalbenita de vreme, dar mai ales pline de purici - sunt conditiile de tratament de care au parte copiii internati la Spitalul Judetean de Urgenta din Petrosani, relateaza stirileprotv.ro.
Administratia institutiei s-a induplecat sa le schimbe, insa abia dupa ce parintii revoltati au postat pe internet fotografii si filmulete cu mizeria inadmisibila.
"Mi s-a spus ca saltele sunt din 1974... Va dati seama, de mai bine de 40 de ani. Uite, e plina de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Stirea precampaniei
Reintoarcerea in PSD a rectorului Universitatii din Petrosani, Sorin Radu, este stirea importanta ...
Palma pentru... Jiul
Corvinul Hunedoara mai atinge o borna a performantei si ajunge in Finala Cupei Romaniei. Un mare ...
Primarul Merisanu: "Ne-am facut cu brio treaba"
Ora bilantului administratiei locale din Municipiului Vulcan se apropie cu pasi repezi, astfel ca, ...