Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul Petrosaniului: "Primaria nu se ocupa de defectiuni, furturi de apa, bransamente sau facturi, de toate acestea se ocupa doar SC Apa Serv Valea Jiului S.A...."

Miercuri, 21 August 2013, ora 00:45
71 citiri
Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi se confrunta la audientele pe care le tine saptamanal la primarie cu o problema delicata. Primarul spune ca nu de putine cetatenii reclama probleme legate de facturile de E-on Gaz, Enel sau servicii de telefonie, credite bancare si probleme privind apa si canalizarea. "Cei mai multi cetateni stiu ca aceste servicii sau utilitati n-au nimic de a face cu primaria sau consiliul local. Si, totusi, exista aproape saptamanal oameni care vin sa ne spuna ca au probleme cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.