Turcas, un confuzat consilier local petrilean: / "Sunt putin confuz, un pic bagat in ceata. Deci, o sa va rog... Io o sa ma abtin..."

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 21:13
136 citiri
Articole de acelasi autor Asa cum s-a stabilit inca de saptamana trecuta la sedinta ordinara de pe luna ianuarie, ieri, 4 februarie, in sala de sedinte a Primariei Petrila, a avut loc, incepand cu orele 13:00, o sedinta extraordinara de consiliu local. 20 de proiecte de hotarare Pe ordinea de zi au existat initial 11 proiecte de hotarare, insa, suplimentar, Executivul a venit cu alte 9 proiecte de hotarare. Toate au vizat aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru obiectivul "Reparatii si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.