Turistul ceh care si-a batut joc de romani a fost gasit dupa ce a vandalizat o cetate dacica: "Daca n-as fi fost un idiot, n-as fi ajuns in Romania"

Sursa: Adevarul
Marti, 25 Octombrie 2016, ora 13:01
96 citiri
Vicktor Nomad, un turist ceh care a vizitat mai multe locuri din Romania, este acuzat ca a provocat distrugeri la cetatile dacice din Muntii Orastiei. Barbatul a fost identificat dupa ce si-a scrijelit numele pe zidurile antice ale asezarii de la Piatra Rosie. In ultimele luni, siturile UNESCO au fost tinta mai multor acte de vandalism. Cetatea Piatra Rosie din Muntii Orastiei a fost din nou vandalizata. De aceasta data, insa, autorul distrugerilor a fost identificat, nu de catre autoritati, ci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.