Viceprimarul PSD al Devei, in stare de incompatibilitate. Ovidiu Mos a uitat ca legea nu-i permite ca viceprimar sa fie si administrator de firma

Marti, 18 Martie 2014, ora 02:06
165 citiri
Viceprimarul municipiului Deva, Ovidiu Mos (PSD), se afla in stare de incompatibilitate. Acesta ocupa pe langa functia de viceprimar si pe cea de administrator al firmei SC Cariere Group SRL, societate al carei asociat unic este tot el.

Potrivit legii, o persoana nu poate detine simultan cele doua functii, altfel se afla in stare de incompatibilitate si nu mai poate ocupa functii publice.

Ovidiu Mos ocupa functia de viceprimar din noiembrie 2011, cand in consiliul local al municipiului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.