VIDEO Avram Iancu, omagiat la Tebea, in baile de multime ale politicienilor. "Cine a fost Craisorul Muntilor? - Nu stiu, nu sunt de aici!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 17:58
80 citiri
Aproape 10.000 de oameni au participat, duminica, la Serbarile Nationale de la Tebea, organizate in memoria lui Avram Iancu, omagiat la implinirea a 144 de ani de la moartea sa. Evenimentul a fost si un prilej folosit de politicieni pentru a-si face campanie electorala, Traian Basescu, Alina Gorghiu, Vasile Blaga si Liviu Dragnea numarandu-se printre cei care au depus coroane de flori la mormantul "craisorului muntilor". In fiecare an in care au loc alegeri electorale, comuna Tebea din judetul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Pompierii petrosaneni au eliberat strazi si trotuare, in urma vremii rele
Pompierii Detasamentelui din Petrosani au intervenit, in aceasta dimineata, pentru segmentarea si ...
Dinamita a spart coalitia la Bucuresti
Acum mai putin de o luna am scris articolul "In spatele usii Primariei Capitalei se afla dinamita", ...
Companiile PPC din Romania isi dezvaluie noua identitate de brand
Grupul de companii PPC din Romania a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcand astfel ...