VIDEO Filmul secret care dezvaluie cum a fost gasita matrita din Sarmizegetusa Regia. "Am cerut recompensa, afland ca valoreaza cat trei bratari dacice"

Sursa: Adevarul
Marti, 30 Mai 2017, ora 15:16
88 citiri
Andreea Ciuciu, tanara care a participat la descoperirea matritei antice din Sarmizegetusa Regia, un artefact considerat unic in lume, a fost interogata, marti, la Tribunalul Hunedoara, dupa ce a solicitat in instanta despagubiri de 500.000 de lei pentru participarea la gasirea artefactului. Dupa aproape patru ani au aparut si primele imagini video din ziua de 23 iunie 2013. Andreea Ciuciu (30 de ani), tanara din Arad care a cerut o recompensa de 500.000 de lei in instanta pentru participarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.