VIDEO Petrache Lupu, descris de sateni: "Era sfant, l-a vazut pe Dumnezeu. Apoi minuni n-a mai facut, ca a imbatranit si nu i-au mai dat voie"

Sursa: Adevarul
Luni, 22 August 2016, ora 03:44
63 citiri
Petrache Lupu, ciobanul caruia in tinerete i s-ar fi aratat insusi Dumnezeu, este considerat un sfant de catre batranii din Maglavit. In satul de pe malul Dunarii unde s-ar fi petrecut miracolul, Petrache Lupu are statuie in fata primariei, loc de veci la manastire, iar o ulita ii poarta numele. Localnicii povestesc cu patima despre minunile pe care le-a savarsit fostul lor consatean. Batranii din Maglavit, un sat al Olteniei batut de arsita verii, in care deseori seceta si grindina sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.