VIDEO Politistul rutier care a parcat ilegal pentru a-si cumpara covrigi, facut de ras pe Facebook: "La intoarcere, a lasat masina si si-a vazut de drum"

Sursa: Adevarul
Marti, 06 Decembrie 2016, ora 20:43
67 citiri
Un politist din Deva a fost inregistrat video de o tanara, in timpul in care a parcat ilegal pe un loc destinat soferilor cu handicap, in centrul municipiului. Angajatul Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara a observat ca este filmat si si-a abandonat autoturismul, plecand de la fata locului. Scene bizare s-au petrecut in Deva si l-au avut ca erou pe un politist de la Rutiera.
Barbatul a fost inregistrat cu telefonul mobil de o tanara, care l-a observat parcand pe un loc interzis, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.