Avantaje vrea sa realizeze "tripla"

   

Nu e doi fara trei

Campioana ultimelor doua editii din Superliga Realsport tinteste un nou titlu

Una dintre cele mai vechi echipe ale campionatului municipal de minifotbal, AS Avantaje, a ajuns cea mai titrata echipa de amatori din Deva, si are ganduri mari, atat pe plan local cat si national.

Infiintata in 2005 de Cristi Glodeanu, un tanar om de afaceri din Deva, AS Avantaje a luat-o pas cu pas in competitiile fotbalistice de amatori, si in fiecare an a devenit mai puternica, fiind in acest moment cunoscuta si la nivel national in cercurile fotbalistice de amatori. Formatia deveana s-a clasat pe locul 2 in primul sezon organizat la baza Realsport, 2006-2007, fiind depasita atunci de Castelo, o echipa ce avea in componenta foarte multi fosti jucatori sau chiar jucatori activi la Muresul Deva, precum Tanasa, Gigi Stefan, Sile Rahoveanu, Emil Popa. "Ne-am batut cu Castelo in acel sezon, dar sincer, recunosc ca nu le putea face nimeni fata, erau o echipa foarte valoroasa, chiar daca usor ajutata de arbitrii", spune Cristi Glodean.

ExcluSi dupa caStigarea titlului

Dupa un loc 4 si un loc 5 in urmatoarele sezoane, incununarea a venit abia in campionatul 2009-2010, cand formatia lui Glodeanu nu a avut rival. Chiar daca au castigat titlul, acesta a fost umbrit de unele incidente regretabile in urma carora echipei i-a fost interzis sa se inscrie in sezonul viitor. "Eu am fost tras la raspundere pentru un incident produs de cineva la un meci de al nostru si ne-a fost interzis sa ne inscriem in campionatul urmator. Pana la urma, am infiintat Avantaje II in care au jucat doar trei jucatori de la fosta echipa iar pe aceea am inscris-o in campionatul municipal Hunedoara", precizeaza conducatorul lui Avantaje. Chiar si sub titulatura de Avantaje II, formatia deveana s-a impus pentru al doilea an consecutiv, in primul sezon cu meciuri eliminatorii, in finala dispunand de marea rivala de la Alfa Team Cristur.

Alfa Team Si Paloma, principalele rivale

In acest an, Avantaje conduce din nou Superliga Realsport, si este favorita la castigarea celui de-a al treilea titlu consecutiv. Echipa are in componenta sa un lot extrem de valoros care ii cuprinde pe Emil Polvrea, Giani Raducanescu, Vlad Valasutean, Ciprian Simion, Siviu Bolos, George Tiglar, toti fosti jucatori la Muresul Deva, Marius Cimporescu - ex Dacia Orastie, Marian Gavrila - ex CIP Deva si Quasar, Alexandru Muresan - ex Quasar Deva, Claudiu Costas, Claudiu Zama si Gabriel Constantin. Din sezonul viitor lotul echipei Avantaje se va intari cu fostul capitan al nationalei Romaniei de futsal, Gabriel Molomfalean. "Principala noastra rivala ramane Alfa Team Cristur, dar si Paloma are o echipa buna. Cu ele ne vom bate probabil la titlu", prefateaza Cristi Glodean lupta din play-off, ce va incepe peste cateva saptamani. Formatia deveana isi doreste realizari si pe plan national, unde a participat de trei ori la Turneul Final al echipelor de amatori, cea mai buna performanta fiind un loc 3 obtinut in anul 2010. Anul acesta turneul final are sanse sa se dispute la Deva, iar echipa lui Cristi Glodean spera sa ajunga acolo pentru a-si depasi cea mai buna clasare.
Vineri, 02 Martie 2012, ora 00:00
Sursa: Servus Hunedoara

Articol citit de 359 ori


Servus Hunedoara
Cele mai citite stiri
Fostul sef al Politiei Rutiere, Micu Dan, a fost condus pe ultimul drum
Sorina Popa Fostul sef al Politiei Rutiere Hunedoara, Micu Dan, a fost condus, ieri, pe ultimul ...
FOTO: Patru zile de distractie bavareza la poalele Cetatii din Deva. A inceput "Fruhlingsfest"!
Cel mai bun gulas sau mancare de fasole la ceaun, de la celebrul "Rege al Ciolanelor", raci, scoici ...
Aradeanul care revendica "brandul Arsenie Boca" va reclama la DNA doi politicieni
Aradeanul care revendica "brandul Arsenie Boca" a anuntat ca va reclama la DNA doi politicieni, pe ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor