Razvan Dragoescu: "Cel mai dificil moment pentru mine a fost cand nu am mai jucat patru luni de zile dupa o lovitura primita la cap"

Duminica, 02 Iulie 2017, ora 18:18
101 citiri
Articole de acelasi autor Razvan Dragoescu are 25 de ani. Din returul campionatului joaca in Liga a IV-a pentru Inter Petrila. Are la activ patru sezoane in Liga a III-a la Jiul Petrosani, FC Hunedoara si CSM Lugoj. A pus umarul la castigarea titlului de campioana judeteana a echipei Inter Petrila, astfel ca fotbalistul din Vale si-a trecut in palmares trei titluri judetene cu Inter Petrila, Jiul Petrosani si Retezatul Hateg. Razvan mai are in palmares titlul de cel mai bun junior la varsta de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.