Alessandra Mussolini: Barbatii romani sa nu mai fie primiti in Italia

Duminica, 22 Februarie 2009, ora 16:31
4289 citiri
Alessandra Mussolini: Barbatii romani sa nu mai fie primiti in Italia
Foto: Flickr.com

Singurii romani care ar trebui sa aiba drepul sa circule liber in statele membre ale Uniunii Europene sunt femeile si copiii, mai putin barbatii, crede nepoata lui Benito Mussolini, actual europarlamentar din partea partidului nationalist Actiunea Sociala si fost model Playboy.

Alessandra Mussolini spune ca este in favoarea castrarii chimice a violatorilor, dar si a patrulelor de vigilanti de pe strazi, informeaza Cotidianul.

"Faptul ca, din pacate, Romania, ca si Bulgaria, sunt acum tari UE, complica lucrurile. Si apoi, sunt multi copii romani care vin in Italia. Eu as propune intreruperea acordului Schengen pe o perioada de un an pentru barbatii romani - ei, in general, au creat multe probleme aici.

In pofida faptului ca Romania este membru UE exista insa situatii cand suspendarea dreptului la libera circulatie ar trebui sa se extinda la cetatenii care comit acte infractionale. In cazul infractorilor, n-ar trebui sa stam pe ganduri nici pentru a-i expulza imediat evitand astfel sa-i tinem in puscariile noastre.

Criminalii si violatorii romani sa se intoarca in Romania, in inchisorile romanesti. Nu mi se pare firesc sa plateasca statul italian intretinerea infractorilor de nationalitate romana. Au fost situatii cand puscariasii romani castigau bani in inchisorile italiene, de exemplu 800 de euro pe luna, pe care-i trimiteau rudelor in Romania pentru a construi sau pentru a cumpara case. Sau comiteau infractiuni iarna pentru a locui in camere incalzite", sustine Mussolini.

"Romanii sunt protagonisti in majoritatea cazurilor infractionale. La momentul actual, in Italia este o adevarata alarma impotriva romanilor. Italienilor le este teama.

Romanii sosesc in numar mare in Peninsula cu ideea de a face ceea ce vor, fara sa tina cont de nici o lege, de un minim control, de nimic. Si acum, pe langa actele infractionale de toate felurile, romanii au inceput sa violeze adolescente italiene.

Nu se mai poate continua astfel. Nu putem sa asistam cu bratele incrucisate la toate aceste fapte oribile, numai pentru ca apartineti unui stat UE. Exista reguli de convietuire in Uniunea Europeana, nu se poate face ceea ce doresti", a declarat nepoata lui Mussolini.

"Eu as intrerupe imediat Schengen daca ar sta in fortele mele. Din pacate, presupun ca va fi dicifil sa fie pusa in aplicare. Insa, in cazul in care o populatie creeaza alarma sociala, normativele Schengen ar trebui sa fie revazute automat", a adaugat Alessandra Mussolini.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Alessandra Mussolini romani, #Musssolini Schengen romani, #Mussolini barbati romani , #diaspora romana