Ziare.com

Familia unei romance care a murit in Irlanda primeste despagubiri

de Irina Olteanu
Miercuri, 11 Martie 2009, ora 13:12

   

Familia unei romance care a murit in Irlanda primeste despagubiri
Familia unei tinere mame romance, care a murit in Irlanda intr-un accident in care au fost implicate trei autovehicule, va primi o despagubire in valoare de 250.000 de euro. De cea mai mare parte a sumei va beneficia fiica victimei, in varsta de sapte ani.

Mihaela Ardeleanu, 24 de ani, calatorea in autoturismul care a fost implicat intr-o coliziune cu alte doua autovehicule in Athlone, comitatul Westmeath, la 18 ianuarie 2006, iar in urma impactului atat ea cat si soferul si-au pierdut viata in accident, informeaza Irish Times.

Femeia se mutase din Romania in Irlanda in anul 2001. Mihaela Ardeleanu traise in tara natala alaturi de un muncitor in constructii, Stefan Sprinceana, cu care avea o fetita, Melania, nascuta in 2002, mai scrie publicatia irlandeza.

Stefan Sprinceana a intentat la Curtea Suprema un proces conducatorilor celorlalte doua autovehicule - Frank Cullinan, din comitatul Clare, si John Kennedy, din Dublin.

Initial despagubirile au fost evaluate la aproximativ 447.000 de euro, insa hotararea finala a instantei a stabilit suma la 250.000 de euro, in urma schimbarii unor circumstante in viata copilului.

S-a mai stabilit ca 175.000 de euro sa fie incredintati Curtii pana cand Melania va implini varsta de 18 ani. Alti 5.400 de euro au fost atribuiti Melaniei si inca 5.000 de euro celor doi unchi si bunicului Melaniei pentru daune morale.

Restul de aproximativ 60.000 de euro vor merge catre Stefan Sprinceana.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 511 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor