Italia: Proxeneti romani, arestati de carabinieri

Marti, 14 Octombrie 2008, ora 12:03
4043 citiri
Italia: Proxeneti romani, arestati de carabinieri
foto: Arhiva

O retea de proxeneti din care faceau parte si sase cetateni romani a fost retinuta luni dimineata de carabinierii din Pescara in cadrul unei actiuni de eliminare a prostitutiei care se desfasoara intre Montesilvani si Francavilla, in Italia.

Banda de proxeneti se ocupa de controlul tinerelor prostituate din zona Pesacara de Sud, informeaza Prima da Noi.

Acestia au fost prinsi dupa ce o prostituata controlata de ei a colaborat cu carabinierii.

De asemenea, exista si un alt grup de persoane, localizate intr-o tabara de rromi din Roma, care se ocupa de plasarea tinerelor in toata Italia precum si o celula in Romania care recruta tinerele. Costul vanzarii-cumpararii fetelor era de 1.500 de euro.

Tinerele erau obligate ca castige cel putin 400 de euro pe seara, daca nu, erau batute si amenintate cu moartea.

Alaturi de cei sase romani, au mai fost arestati o italianca si un albanez. Italianca este logodita cu un cetatean de origine romana.

Se pare ca seful retelei era romanul Viorel Verdesan, caruia i se spune si Badea, in varsta de 30 de ani. El a mai fost arestat de carabinierii italieni.

Printre romanii arestati se mai afla si Vasile Marius Petrean, in varsta de 24 de ani, Marius Vasile Murgui, in varsta de 18 ani, Mariana Condrea, in varsta de 32 de ani, Petru Dorel Virag, in varsta de 20 de ani, si Alin Pop, in varsta de 20 de ani.

Bancul Zilei: Ce gogoși mai bagă românii la telefon
Bancul Zilei: Ce gogoși mai bagă românii la telefon
Doi vecini Ia telefon: - Ce faci, Ioane? - Bine. În Maldive! - În Maldive? Ce faci acolo? - Vacanță, distracție. Mai o plajă, mai un cocktail, mai un sushi. Tu? - Eu în...
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm au anunțat recent rezultatele promițătoare ale testelor efectuate cu tehnologia avansată de modulație 1024 QAM (Quadrature Amplitude Modulation), înregistrând o...
#retea, #proxeneti, #Pescara, #romani, #aresta, #Italia , #diaspora romana