Italia: Sase romani, arestati pentru agresiunea din Guidonia

Joi, 29 Ianuarie 2009, ora 10:34
1844 citiri
Italia: Sase romani, arestati pentru agresiunea din Guidonia
Foto: Il Messaggero

Dupa ce infractiunea lui Mailat a fost pe larg mediatizata in Peninsula, violul si agresiunea comise de o banda de romani asupra unui cuplu de italieni, din Guidonia, a starnit din nou ura italienilor fata de imigranti romani care au inceput sa ii atace pe cei care locuiesc in zona.

Pana in prezent carabinierii au arestat sase romani, patru direct implicati in atac, iar doi dintre acestia sunt acuzati ca au incercat sa ii ajute pe acestia sa fuga si sa se ascunda.

Doi sunt din Bucuresti, unul de la Sighisoara si al patrulea de la Targu Mures. Complicii in schimb sunt din Moldova, mai exact din Iasi, anunta jurnalistii de la Il Messaggero.

Cel mai tanar dintre acestia are varsta de 20 de ani si cel mai mare are 23 de ani. Anchetatorii italieni au descoperit de unde vin acestia din Romania, dar inca nu pot sa isi dea seama care sunt relatiile dintre ei avand in vedere ca au sosit in Italia in perioade diferite.

Dorin Trinca este romanul de 20 de ani care a fost arestat sub acuzatia de viol. Cu toate acestea anchetatorii nu exclud ca actele de identitate ale acestora sa fie false.

Am violat-o pentru ca masina avea portbagajul mare

"Am violat-o pe aceasta fata doar pentru ca masina avea un portbagaj mare si puteam sa il inchidem pe logodnicul ei acolo", este marturisirea unui roman care a violat-o pe Ana, 21 de ani, care era in masina cu logodnicul ei Mario, de 24 de ani, joia trecuta in Guidonia.

Tot in cadrul audierilor care au avut loc joi, 29 ianuarie, infractorul a declarat ca initial au gasit o alta victima, dar au renuntat la idee pentru ca aceasta avea o masina mica, un Ford K. Romanul a mai declarat ca au venit pe jos si mai apoi s-au ascuns cand au descoperit ca sunt cautati de carabinieri.

Complicii au fost arestati in cursul serii de miercuri in timp ce incercau sa paraseasca tara intr-un BMW cu numere de inmatriculare din Romania, mai exact de Bucuresti.

Imigranti romani care locuiau in Guidonia se pare ca aveau un apartament inchiriat in care locuiau cu iubitele lor. Carabinierii le-au retinut si pe acestea si le-au interogat.

Miercuri seara cei sase romani arestati au fost dusi la inchisoarea din Rebibbia, iar amprentele lor digitale au fost trimise politiei din Bucuresti. Fapta celor sase romani a zguduit mica comunitate din Guidoania care au recurs la proteste violente pentru a-si apara localnicii.

Mama elevului din Târgu Mureș care și-a lovit diriginta în incinta școlii a contestat decizia de exmatriculare a fiului ei
Mama elevului din Târgu Mureș care și-a lovit diriginta în incinta școlii a contestat decizia de exmatriculare a fiului ei
Mama elevului de la Colegiul ”Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureş, care şi-a lovit diriginta în data de 11 martie, în incinta şcolii, a contestat decizia de exmatriculare a fiului...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#sase romani, #arestati viol agresiune, #cuplu italieni, #Targu Mures , #diaspora romana