Ziare.com

Petitie online pentru ridicarea restrictiilor pentru romani in Marea Britanie

Miercuri, 03 Septembrie 2008, ora 17:40

   

Petitie online pentru ridicarea restrictiilor pentru romani in Marea Britanie
Ziarul "Roman in UK", impreuna cu www.romaninuk.net si www.romani.co.uk, a lansat marti, 2 septembrie, Campania "Romanii din UK - cetateni egali ai Uniunii Europene. Cerem ridicarea restrictiilor! ", adresata tuturor celor care sustin rezolvarea acestei probleme cu care se confrunta muncitorii romani in Marea Britanie.

Campania este lansata in contextul in care guvernul britanic va dezbate si va decide in urmatoarea perioada viitorul restrictiilor pe piata muncii impuse cetatenilor romani, informeaza Romanian Global News.

Actiunea este o continuare fireasca a campaniei initiate in urma cu un an de ziarul "Roman in UK" intitulata "Spune stop discriminarii romanilor in UK ! Cerem dreptul la munca!".Petitia semnata de 2052 de romani a fost depusa la resedinta primului ministru britanic dar, din pacate, nu s-a incheiat cu succes, restrictiile ramanand in vigoare.

Campania se va desfasura in perioada 2 Septembrie - 15 Octombrie si va cuprinde promovarea petitiei in comunitatea romaneasca si in randurile sustinatorilor acesteia si depunerea petitiei la 10 Downing Street, precum si initierea unui dialog cu reprezentanti ai parlamentului britanic prin care se doreste atragerea sprijinului acestora pentru ridicarea restrictiilor.

Petitia poate fi semnata la sediul redactiei ziarului "Roman in UK", 110 Britannia House, 11 Glenthorne Road, London, W6 0LH, precum si la alte locatii din comunitatea romaneasca.

Informatii despre aceasta campanie pot fi obtinute telefonic la numarul 020 8735 6524 iar versiunea online a petitiei poate fi semnata la http://www.gopetition.com/online/21602.html .

Citeste mai multe despre muncitori romani Marea Britanie petitie
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1627 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

lasati-i fratilor

si veniti acasa ca sunt in c..t mare de tot, si abia e la inceput. Polonezii pleaca in masa de vreo 3 luni

 

asa e

e jale...nu mai e cum era...plus k lira e 1.22 euro de la 1.44 anu trecut...nu mai merita...
e adevarat k pleaca polonezii,dar si romanii,stiu cativa care au plecat de tot cu toate drepturile...in 2-3 ani o s se roage de noi sa mergem la munca...la ferme au fost majoritatea 4-5 sapt si s-au intorc akas...la anu nu o sa mai aiva cine sa le culeaga pe moka culturile

 

FARA RESTRICTII IN SPATIUL SCHENGEN

DACA AR DESCHIDE TOATE TARILE SPATIULUI ECONOMIC EUROPEAN PIATA MUNCII NU S AR MAI INGHESUII ROMANII IN CELE 2 TARI(SPANIA,ITALIA).ATUNCI S AR RASFIRA IN TOATA EUROPA SI NU S AR MAI PLANGE NIMENI AVEM PREA MULTE PROCENTE DE ROMANI

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor