Fete de 14 ani din Romania se prostitueaza in Scotia

Duminica, 22 August 2010, ora 16:09
11897 citiri
Fete de 14 ani din Romania se prostitueaza in Scotia
foto: newsoftheworld.co.uk

Bordelurile din Marea Britanie sunt pline de romance, unele dintre ele in varsta de cel mult 14 sau 15 ani, obligate sa aiba relatii sexuale chiar si cu 30 de barbati intr-o singura zi, scrie presa din Scotia, intr-un articol ce trece in revista toate crimele imigrantilor romani.

"Este inspaimantator ce se intampla. Am auzit ca fete de 14-15 ani sunt folosite in industria sexului din Govanhill. Acestea au putut sa intre in Scotia pentru ca Romania se afla in Uniunea Europeana si atunci nu exista nicio restreictionare a accesului lor", spune o sursa din politie, ce tocmai ar fi primit un raport asupra acestor practici criminale, citata de News of the World, editia scotiana.

"Ele vin in Scotia insotite de asa-zisi membri ai familiei, insa rudele acestea sunt de fapt escroci, sunt gangsteri. Dupa ce au ajuns in Scotia, am inteles ca fetele sunt trimise sa lucreze in bordelurile din Govanhill", spune aceeasi sursa, precizand ca politia face eforturi pentru a-i identifica pe proxeneti si pentru a salva prostituatele minore.

Ministrul francez al Imigratiei vrea legi care sa impiedice revenirea rromilor repatriati

Toate aceste bordeluri au fost infiintate de romani, in ultimele sase luni de zile, iar acum politia a luat masuri extraordinare pentru a stopa acest fenomen, mai scrie publicatia britanica.

Autoritatile locale au suplimentat patrulele politiei in zona si au lansat un program pilot ce se concentreaza exclusiv pe problemele imigrantilor.

Comportamentul antisocial al romanilor

Desi "99% din populatie respecta legea, avem si destui baieti rai aici", spune un politist britanic, citat de News of the World, iar majoritatea acestor raufacatori par sa fie romani, in opinia jurnalistilor scotieni.

"Comportamentul antisocial al romanilor pleaca de la infractiuni minore comise pe strada si cersetorie, pana la aprinsul focurilor in strada si chiar cantatul unor cantece populare la ore nepotrivite", scrie publicatia britanica, precizand ca romanii comit si "crime mai sinistre".

Primul exemplu oferit de britanici este cel al unei femei de 22 de ani, violata in luna iulie de trei barbati din Europa de Est care nu au fost inca prinsi si despre care nu exista informatii ca ar fi romani.

Suedia: Franta trebuie sanctionata financiar pentru expulzarea rromilor

In continuare, jurnalistii mai atrag atentia ca romanii merg prin barurile din zona si ii pacalesc pe localnicii ametiti de bautura cu promisiunea unei partide de sex fara obligatii pentru a-i jefui apoi.

In finalul articolului este amintit si programul demarat in Franta de presedintele Nicolas Sarkozy, prin care imigrantii romanii sunt expulzati in tara lor de bastina.

"Desi aici nu exista planuri pentru luare unor masuri atat de drastice", jurnalistii scotieni avertizeaza ca autoritatile locale vor arata toleranta zero pentru infractiunile de tot felul comise de imigrantii din zona.

De la cititori: Vacanta gratis in Romania pentru rromii din Franta?

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#minore prostitutie scotia, #imigranti romani Marea Britanie, #imigranti expulzati franta, #romani crime marea britanie , #imigranti