Asasinul romanului din Torino a fost prins - are doar 19 ani

Autor: Ana Ilie
Sambata, 01 Octombrie 2011, ora 21:38
5386 citiri
Asasinul romanului din Torino a fost prins - are doar 19 ani

Carabinierii au arestat, sambata seara, un roman in varsta de 19 ani, suspectat ca l-ar fi omorat, joi, cu o sabie, pe concetateanul sau Gheorghe Daniel Cimpoesu, la Torino.

Cei doi s-ar fi certat din motive marunte, dupa care romanul de 19 ani, pe numele sau David Cristian Alexa, l-a injunghiat de zece ori pe Cimpoesu, scrie Adnkronos.

Un roman in varsta de 17 ani a fost arestat vineri seara, sub suspiciunea de a fi complice la asasinatul lui pe Georghe Daniel Cimpoesu. Tanarul de 17 ani l-ar fi ajutat pe cel de 19 sa scape.

Potrivit variantei reconstituite de politisti, cei doi s-ar fi certat cu Cimpoesu si romanul inca neidentificat l-ar fi lovit cu o arma taioasa, probabil o sabie, pana l-a omorat.

Un imigrant roman, identificat ulterior drept Georghe Daniel Cimpoesu, in varsta de 22 de ani, a murit joi seara, la Torino, dupa ce a fost injunghiat, de zece ori, cu o sabie.

Ucigasul i-a retezat si o mana. Autoritatile italiene au anuntat ca romanul avea antecedente penale si nu avea un loc de munca.

Victima a fost identificata pe baza amprentelor digitale si a marturiilor unor cunoscuti. La crima, care s-a petrecut in strada, au asistat zeci de martori, care stateau la fereastra si strigau dupa ajutor.

Investigatorii au gasit in apropiere un cutit, dar nu au gasit urme de sange si nu se potrivea descrierii facuta de martori, care au spus ca e vorba de o sabie.

Italienii care locuiesc in zona in care a fost ucis romanul au iesit in strada, sambata seara, pentru a-si arata indignarea fata de faptele odioase comise de cei doi tineri romani, in vazul lumii.

Cel putin 100 de oameni s-au adunat pentru a discuta despre teribila crima, petrecuta in strada, dar si pentru a transmite autoritatilor un semnal ingrijorator: nu se mai pot simti in siguranta.

Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#roman ucis Italia, #roman ucis torino, #roman arestat Italia, #Cimpoesu Torino , #romani Italia