Naufragiu in Adriatica: Trupul unuia dintre romanii disparuti a fost gasit

Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 19:06
3741 citiri
Naufragiu in Adriatica: Trupul unuia dintre romanii disparuti a fost gasit
Foto: La Republica/Arhiva

Echipele de cautare au gasit vineri, in Marea Adriatica, trupul unuia dintre cei doi romani disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei.

Echipele de cautare au gasit vineri, in Marea Adriatica, trupul unuia dintre cei doi romani disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, informeaza Gazzetta del Mezzogiorno.

Trupul marinarului disparut a fost gasit in apropierea epavei pescadorului Sparviero, aflata in Marea Adriatica, la circa patru kilometri in largul portului Civitanova Marche, in partea de centru-est a Italiei.

Un roman a murit si doi sunt dati disparuti dupa un naufragiu in Marea Adriatica (Video)

Autoritatile italiene nu au stabilit inca identitatea cadavrului. Doi marinari romani - Costel M., in varsta de 35 de ani, si Vasile S. (39 de ani) - sunt disparuti in urma accidentului.

Alti doi marinari - un roman si un italian - au fost gasiti morti in urma naufragiului. Este vorba de romanul Viorel George T., in varsta de 19 ani, si de italianul Michele F., in varsta de 25 de ani.

Capitanul pescadorului scufundat saptamana trecuta in Marea Adriatica si armatorul navei sunt cercetati pentru omor din culpa, in contextul in care patru persoane, inclusiv trei romani, au murit in accident.

Pescadorul italian Sparviero - cu lungimea de 16 metri si gabaritul de 16 tone - s-a scufundat pe 2 aprilie in Marea Adriatica, in largul portului Civitanova Marche, in partea de centru-est a Italiei.

Procurorii din Fermo au dispus inculparea pentru omor multiplu din culpa a capitanului pescadorului scufundat, Leonardo Coccia, in varsta de 23 de ani, si a tatalui sau, Ferdinando Coccia, armatorul navei.

Doi marinari - un roman si un italian - au fost gasiti morti in urma naufragiului. Este vorba de romanul Viorel George T., in varsta de 19 ani, si de italianul Michele F., in varsta de 25 de ani. Alti doi marinari romani - Costel M., in varsta de 35 de ani, si Vasile S. (39 de ani) - sunt disparuti in urma accidentului. Paza de Coasta continua operatiunile de cautare. Doi marinari italieni - capitanul Leonardo Coccia (23 de ani) si Leo A. (37 de ani) - au fost salvati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#roman mort naufragiu Adriatica pescador , #romani Italia