Roman arestat in Italia, dupa ce si-a omorat iubita in bataie

Sambata, 01 Octombrie 2011, ora 20:12
3851 citiri
Roman arestat in Italia, dupa ce si-a omorat iubita in bataie
Foto: Arhiva

La Monterotondo, langa Roma, carabinierii au arestat sambata un cetatean roman care, pe 20 septembrie, dupa ce a baut prea mult, si-a lovit violent prietena in varsta de 52 de ani, provocandu-i moartea.

Este unul dintre numeroasele cazuri de violenta in casele romanilor, intalnite frecvent in imprejurimile Romei, dar de data aceasta cu un final tragic, relateaza tg1.rai.it

Dupa bataie, victima, insotita de fiul sau, s-a prezentat la spital cu leziuni deosebit de grave, declarand ca ar fi cazut.

In urma controalelor, medicii au constatat o "fractura a osului nasului, o fractura compusa a celei de a VII-a si a IX-a coasta din partea dreapta si o contuzie hepatica".

Internata de urgenta, biata femeie a murit dupa patru zile, din cauza unui "stop cardiocirculator" provocat de agravarea starii sale generale.

Dupa deces, medicii spitalului au informat carabinierii despre adevarata cauza posibila a decesului si anume batai si lovituri violente din partea partenerului acesteia.

Organele de politie s-au indreptat imediat spre domiciliul celor doi conviventi, o casa mica, de prefabricate, fara baie, cu o singura fereastra. Prietenul victimei a fost retinut, sub acuzatia de maltratari repetate, care au provocat moartea femeii.

Romanul si-a recunoscut vina, confirmand ca o batea cu pumnii din motive banale, in principal din cauza abuzului de alcool de catre ambele parti.

Ceea ce a socat insa in toata aceasta tragedie este faptul ca fiul victimei, dupa ce si-a transportat mama la spitalul din Monterotondo, in conditii foarte grave, a fost de mai multe ori sa bea in localurile publice din orasel, in compania ucigasului acesteia.

Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#roman arestat Italia, #roman crima iubita Italia , #romani Italia