Ucigasul prostituatei romance din Italia, agresat de un alt detinut

Luni, 12 Mai 2014, ora 19:55
4472 citiri
Ucigasul prostituatei romance din Italia, agresat de un alt detinut
Foto: Il secolo XIX

Barbatul care a fost incarcerat saptamana trecuta, in Italia, pentru uciderea unei prostituate romance a fost agresat de un coleg de detentie.

Riccardo Viti, barbatul de 55 de ani care a ucis-o pe Andreea Cristina Zamfir, a fost lovit cu o coada de matura pe holul inchisorii, in timp ce era dus de gardieni in zona de izolare, transmite il Secolo XIX

Ucigasul nu a fost ranit, dar a fost dus la cabinetul medical pentru a fi consultat, insa s-a dovedit ca nu are nevoie de ingrijiri medicale.

Riccardo Viti se afla incarcerat intr-un regim special de detentie, fiind singur in celula si atent monitorizat. Aceasta masura a fost luata pentru a evita un eventual gest suicidar sau agresiuni din partea celorlalti detinuti.

Pana in prezent, ucigasul romancei, care si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor, a fost foarte tacut si nu a cerut sa fie scos din celula de vineri, cand a fost adus la inchisoare, cu toate ca are acest drept.

Romanca, violata si crucificata in Italia: Cine e si ce a declarat suspectul arestat

Riccardo Viti a fost prins de politistii italieni, saptamana trecuta, ca principalul suspect in cazul uciderii romancei de 26 de ani Andreea Cristina Zamfir.

Romanca a fost gasita moarta, crucificata, sub un pod de la marginea orasului Florenta. Aceasta ar fi acceptat sa intre intr-un joc erotic al lui Viti pentru 30 de euro.

Criminalul a fost prins gratie probelor ADN prelevate de la locul crimei, dar si datorita marturiilor facute de alte prostituate romance, care au scapat cu viata din jocurile sexuale la care au fost supuse de Viti.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#italian ucis prostituata romanca, #Andreea Cristina Zamfir crucificata, #romanca crucificata Florenta , #romani Italia