Un roman, arestat la Roma pentru ca a violat o turista din Australia, langa Colosseum

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 12:27
6646 citiri
Un roman, arestat la Roma pentru ca a violat o turista din Australia, langa Colosseum
Foto: Arhiva/Ziare.com

Politia italiana a arestat, in noaptea de miercuri spre joi, un roman acuzat ca a violat duminica o turista australiana, in apropiere de Colosseumul din Roma.

Eduard Oprea, in varta de 40 de ani, fara domiciliu fix, a fost identificat pe baza declaratiei victimei si a fost inculpat pentru violente sexuale cu circumstante agravante.

Fortele de ordine au gasit asupra romanului si bani pe care ii furase de la turista.

Barbatul nu a opus rezistenta in momentul arestarii si se afla in prezent in inchisoarea Regina Coeli din Roma, relateaza La Stampa.

Potrivit Il Messaggero, romanul s-a intalnit cu australiana de 49 de ani intr-un bar din apropiere de Colosseum.

"Duminica am organizat o petrecere cu muzica latino-americana. Turista din Australia a dansat tot timpul chiar cu acel tip (agresorul - n.red.). Este un roman de circa 40 de ani care vine des la noi, sa bea o cafea si sa manance ceva. Parea sa fie ceva intre ei si i-am vazut plecand imprepuna, pe la 2 noaptea", a povestit un barman, Victor.

El a fost audiat de politisti, care i-au aratat imaginile de pe camerele de supraveghere. "Cand mi-au aratat agentii (victima - n.red.), mi-am amintit bine de ea, am recunoscut-o. Saraca, imi pare rau pentru ce s-a intamplat", a adaugat el.

Femeia spune ca nu stia sa ajunga din bar la hotelul unde era cazata si ca romanul s-a oferit sa o ajute.

Potrivit anchetatorilor, dupa ce a plecat din bar, turista a fost trasa intr-un loc intunecat, batuta, jefuita si violata. Este posibil ca, la un moment dat, romanului sa i se fi alaturat un complice, dar declaratiile victimei sunt contradictorii, pentru ca femeia este inca in stare de soc.

Turista a fost apoi abandonata. Ea a fost vazuta de un trecator, care a chemat ambulanta. Femeia a fost dusa la spital, cu traumatism cranian, ruptura de sept nazal, precum si echimoze la nivelul fetei, pe maini si pe picioare. Viata sa este in afara oricarui pericol.

Nu e primul astfel de caz care implica romani in Italia. Din pacate, sunt multe astfel de exemple.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#roman violat turista Australia Roma, #roman violat turista Colosseum, #roman violat turista Italia , #romani Italia