Marea Britanie: O romanca face videochat din magazinul unde lucreaza sora sa

Duminica, 14 Aprilie 2013, ora 15:37
9346 citiri
Marea Britanie: O romanca face videochat din magazinul unde lucreaza sora sa

O tanara romanca fara prea multe inhibitii face sex-show-uri pe Internet chiar de la locul de munca al surorii sale, un magazin de ziare si reviste dintr-un satuc britanic.

Catalina Afloarei, in varsta de 25 de ani, se dezbraca pentru fanii care doresc sa o priveasca prin intermediul Internetului, scrie The Sun.

Sotie si mama, Catalina nu s-a sfiit sa faca si o partida solo de sex in fata camerei web, scrie publicatia citata, cu toate ca pe usa magazinului si a cafenelei de alaturi ar fi putut intra oricand clienti sau copii.

Catalina a convins-o si pe sora sa geamana, Sara Isvoran, care se ocupa de magazinul din Greatham, sa apara in fata "clientilor" de pe Net.

Intr-o ocazie, Catalina si-a pus o peruca bruneta inainte de a incepe sa flirteze cu clientii de pe laptopul din magazin. Apoi a trecut in spatele magazinului, lasandu-si sora de paza, pentru a-si dezgoli sanii celor care sunt dispusi sa plateasca si 50 de lire sterline pentru a o vedea goala.

Femeia a dus activitatea sexuala mai departe, lingandu-si sanii si apoi niste acadele.

Se pare ca activitatea XXX din magazinul de reviste dureaza de mai bine de o luna. Romanca s-a laudat si ca sterge inregistrarile camerelor de supraveghere din magazin, pentru ca patronul sa nu o prinda facand videochat.

Un vizitator al website-ului femeii s-a indignat: "Este incredibil ca face asta din ceea ce este cu siguranta un magazin obisnuit, la colt de strada".

Abordata de un jurnalist, femeia a negat intai ca ar face activitati sexuale in fata laptopului, dupa care a recunoscut, aratand ca o face pentru copila sa. "Am o fata mica. O fac pentru ea. Stiu ca este un loc public, dar am un motiv foarte bun, nu muncesc, nu pretind ajutor social".

Sora sa, Sara, a explicat sa nu-i convine ce face sora sa, dar este o activitate ce ii aduce bani, si a participat si ea de cateva ori la videochat-ul din magazin.

Patronul afacerii, Jock Trodden, de 60 de ani, credea ca femeia, Catalina, nu mai munceste in magazinul sau din august, cand a plecat pentru a-si ingriji copilul.

A.I.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#romanca videochat Marea Britanie, #romanca videochat magazin britanic , #romani Marea Britanie
Comentarii
Poza kickk227
kickk227
rank 5
Poza lupu66
lupu66
rank 1
nimic nou la moldovence numa le aratzi *** si raman gravide.......