Stripteuza romanca, condamnata la inchisoare in Marea Britanie

Vineri, 16 Noiembrie 2012, ora 13:39
2745 citiri
Stripteuza romanca, condamnata la inchisoare in Marea Britanie
Foto: Daily Mail

O stripteuza din Romania, care i-a spart nasul unei conationale din breasla in urma unei altercatii, a fost condamnata la un an si jumatate de inchisoare, in Marea Britanie.

Maria Badea (foto), in varsta de 20 de ani, a lovit-o cu capul pe Gina Ciobotaru, o alta stripteuza, si apoi cu pumnul in fata, langa clubul French Pussycat, din Soho, Londra, dupa ce in prealabil o avertizase ca urmeaza sa o astepte in afara clubului de striptease. Incidentul a avut loc in luna februarie.

Badea ar fi fost geloasa pe Ciobotaru, din cauza numarului mai mare de clienti pe care aceasta ii atragea. Ca urmare a incidentului, agresoarea a primit o condamnare de 18 luni de inchisoare, informeaza Daily Mail.

Bataie intre stripteuze romance, intr-un club din Londra

Judecatorul David Higgins, cel care a dat sentinta, a descris atacul drept "un act de razbunare" care a fost "premeditat" si "sustinut". Acesta a mai spus ca atacul asupra lui Ciobotaru a fost menit "sa maximizeze durerea suferita si sa reduca farmecul pe care le-ar suferi reclamanta".

Badea a recunoscut ca a lovit-o pe Ciobotaru, insa a spus ca mai degraba a palmuit-o decat sa o loveasca cu pumnul si a respins premeditarea atacului, ferocitatea si durata sa.

Ciobotaru a avut nevoie de o operatie la nas, dupa incident, si nu a mai putut lucra timp de o saptamana. Dansatoarea care a provocat incidentul a pretins ca cealalta a numit-o "perversa" si i-ar fi injurat familia si pe mama sa, "in limba romana", potrivit sursei citate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#stripteuza romanca inchisoare Marea Britanie, #bataie stripteuze romance Londra, #bataie romance Londra, #romance striptease Londra , #romani Marea Britanie
Comentarii
Poza RETARDER
RETARDER
rank 5
Au luat "1984" ca manual de organizare si represiune se pare....