Ziare.com

Lazaroiu: Niciun roman nu va fi afectat de restrictiile din Spania

Vineri, 12 August 2011, ora 14:42

   

Lazaroiu: Niciun roman nu va fi afectat de restrictiile din Spania
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, crede ca "niciun roman nu va fi afectat" de restrictiile de pe piata muncii din Spania. El precizeaza ca "angajatorii spanioli au suficienta forta de lobby sa obtina permisele de munca, daca-si doresc muncitori din Romania".

Sebastian Lazaroiu crede ca romanii nu vor fi afectati de restrictiile de pe piata
muncii din Spania.

"Sincer va spun, nici unroman nu va fi afectat (de restrictiile de pe piata muncii din Spania-n.r.). Cei de pe teritoriul Spaniei, sigur nu, iar cei din Romania, care vor sa-si gaseasca un loc de munca in Spania nu depind de aceste restrictii, ci depind de cererea de forta de munca din Spania, adica de angajatorii spanioli si va spun ca angajatorii spanioli in continuare cauta romani pentru slujbele pe care spaniolii nu le vor ocupa niciodata: constructii, agricultura, menaj", explica ministrul Muncii.

Accesul lucratorilor romani in Spania, restrictionat pana la sfarsitul anului 2012

Lazaroiu precizeaza ca romanii "pot sa se angajeze, au nevoie doar de permisul de
munca, iar permisul de munca trebuie obtinut de angajator, nu de cel care pleaca din
Romania sa-si gaseasca un loc de munca, iar angajatorii spanioli cred ca au suficienta forta de lobby sa obtina aceste permise de munca, daca-si doresc muncitori din Romania".

Citeste mai multe despre Lazaroiu: Nici un roman nu va fi afectat de restrictiile din Spania pe RFI.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1123 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, crede ca "niciun roman nu va .

....fi afectat de masurile din Spania" - Acest Gica de la scularie il intereseaza de efectul razelor de luna asupra galosilor de guma! Adica in loc sa-l intereseze crearea locurilor de munca in Romania, protectia muncitorului roman in tara, unde este platit cu salariul minim pe economie indiferent ce munceste sau sa-l intereseze unde vor munci absolventii de facultati si licee din acest an domnia sa ne explica ca nu ne afecteaza masurile spaniolilor. Probabil din cauza ca nu se barbiereste decit odata la 2-3 saptamini nu poate sa vada gunoiul din curtea sa inainte sa priveasca in ograda altuia.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor