Romanca inecata in Spania ar fi fost incuiata in clubul de noapte. Patronul a fost retinut

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 20:26
15341 citiri
Romanca inecata in Spania ar fi fost incuiata in clubul de noapte. Patronul a fost retinut
Foto: Twitter/India Martinez

Patronul unui club de noapte din Estepona, Spania, unde o romanca a murit inecata, a fost retinut de politisti, pentru ca e suspectat de trafic de persoane.

Informatia a fost publicata de ziarul El Confidencial.

Romanca ar fi fost incuiata in subsolul clubului de noapte si nu a putut sa iasa in momentul in care cladirea a fost inundata.

Politistii nu au gasit asupra victimei niciun document de identitate.

Patronul clubului a negat ca ar fi inchis-o pe romanca in cladire si a spus ca era angajata cu acte in regula.

Tanara si-a sunat o cunostinta in momentul in care apa a inceput sa inunde subsolul cladirii in care se afla si a cerut ajutor. Prietena ei este cea care a chemat pompierii, insa acestia nu au putut patrunde in cladire decat prea tarziu, potrivit El Espanol.

Conform prietenei victimei, intervievata de publicatia andaluza, romanca urma sa implineasca 24 de ani pe 12 ianuarie.

Precizam ca mai multe localitati din sudul Spaniei sunt afectate de inundatii puternice produse in urma ploilor torentiale. Pompierii au anuntat ca au raspuns la 1.000 de apeluri la numarul de urgenta, dintre care 800 in provincia Malaga. In cinci orase autoritatile au suspendat cursurile luni, in conditiile in care ploile torentiale continua.

Traficul de persoane nu prea e pedepsit in Spania

Ministerul roman al Afacerilor Externe a confirmat ca victima este cetatean roman.

Politistii nu au facut declaratii in legatura cu imprejurarile mortii romancei, insa membrii societatii civile locale ii acuza ca nu sunt indeajuns de severi cu traficul de persoane in regiune.

Jose Cosin, un avocat din Malaga care documenteaza cazuri de trafic de persoane, spune ca este posibil ca moartea romancei sa nu fie un simplu accident.

"Proxenetii din regiune obisnuiesc sa incuie fetele angajate la negru in subsolurile localelor pentru a nu avea probleme cu legea. In acest fel, ei nu se expun si nu sunt arestati. De data aceasta, acest mod de a proceda s-a terminat cu o tragedie", a spus el.

"Acum toata lumea plange moartea fetei inecate. Dar cine a ucis-o? Fata asta a murit inecata, insa nu e singura care a fost incuiata in subsolurile cluburilor de prostitutie din Costa del Sol", a precizat el.

De asemenea, avocatul a mai spus ca in urma cu doar cateva luni politistii au intrat intr-un local similar, alertati de un vecin deranjat ca muzica era prea tare. Au gasit, insa, sapte femei incuiate in subsol.

"Politistii nu au facut decat sa le ceara documentele si sa le aresteze pe cele care nu aveau rezidenta", a continuat avocatul.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#patron arestat club noapte Malaga, #patron retinut club noapte Malaga, #romanca moarta Malaga, #romanca moarta club Spania , #romani Spania