Trei politisti spanioli, raniti in timp ce alergau dupa doi hoti romani

Joi, 01 Martie 2012, ora 22:22
1996 citiri
Trei politisti spanioli, raniti in timp ce alergau dupa doi hoti romani
Foto: Arhiva

Trei politisti spanioli din regiunea Velez-Malaga, din Andaluzia, s-au ranit, joi, in timp ce incercau sa prinda doi hoti, despre care au aflat ulterior ca sunt de nationalitate romana.

Potrivit autoritatilor locale, cei doi romani, de 27 si de 29 de ani, au fost surprinsi in timp ce incercau sa jefuiasca un magazin de parfumuri in Camino de Malaga, informeaza portalul de stiri Euro Weekly News in editia electronica de joi.

Intr-un comunicat al politiei din Velez-Malaga, citat de presa locala, se arata ca romanii au dat tarcoale magazinului inca de la primele ore la diminetii de joi, insa au fost observati de mai multi trecatori, care au alertat politia.

Mai multi agenti de politie, care patrulau prin zona, au ajuns imediat la fata locului si i-au prins pe romani in timp ce incercau sa sparga lacatul magazinului de parfumuri cu o bata de otel.

Medalie de merit pentru un roman din Spania care s-a luptat cu un infractor

Banda de romani din Spania, arestata pentru furt de cupru

Surprinsi de politisti in flagrant delict, cei doi barbati au aruncat imediat bata din otel si au luat-o la fuga. Unul dintre hoti a fost retinut la scurt timp, dar agentii de politie nu s-au lasat, asa ca au alergat si dupa celalalt.

Romanul a fost prins, in cele din urma, dupa ce s-a catarat pe un gard inalt de cinci metri, el fiind incercuit de mai multi politisti de partea celalta a gardului.

Urmarirea ca-n filme s-a lasat, insa, cu rani destul de grave pentru politistii spanioli: unul dintre agenti s-a ales cu plagi serioase in zona spatelui dupa ce s-a luptat cu barbatul, un coleg de-al lui a primit un pumn in fata, iar inca unul a fost internat la spitalul Axarquia dupa ce a cazut de pe gardul de cinci metri in timp ce-l urmarea pe hotul roman.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#politisti spanioli hoti romani, #romani furat Spania, #politisti raniti hoti romani , #romani Spania