Ziare.com

Presa suedeza: Muncitorii romani care au protestat miercuri sunt lenesi

Joi, 25 August 2011, ora 14:30

   

Presa suedeza: Muncitorii romani care au protestat miercuri sunt lenesi
Compania Munkfors si presa suedeza acuza muncitorii romani care au protestat miercuri ca sunt lenesi si ca nu si-au indeplinit obligatiile.

Cotidianul suedez The Local prezinta, in editia de joi, un material despre protestul romanilor, pe care ii catalogheaza, inca din titlu, ca fiind "lenesi".

Peste 100 de romani au oprit lucrul, miercuri, si au iesit in strada. Acestia spun ca angajatorul le-a promis 50 de euro pentru 50 de kilograme de fructe de padure culese pe zi. In schimb, au primit aceeasi bani pentru 70 de kilograme de fructe culese zilnic.

Romani plecati la cules de afine, sclavi in Suedia

Insa patronul, Naturbemanning och Brygg AB, Mika Riikonen, sustine ca muncitorii romani sunt singurul grup care nu a reusit sa isi faca norma de fructe de padure culese.

El a subliniat ca un grup de thailandezi strange in medie 215 kilograme pe zi, iar romanilor li s-au furnizat informatii false in tara lor. "Sincer, sunt niste lenesi", a declarat el.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2258 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

BAIETII S-AU DECIS

sa infurie muncitorul roman de peste tari si mari! Da de va veni acasa si va imprastia molima africana si pe strazile Romaniei?! Finalul globalizarii poate fi incheiat mult mai repede!

 

"Sclavi" puturosi!

Cred ca nu e singurul caz din istorie! Au avut ghinion cu thailandezii, spargatori de norme! Se intorc acasa, ca e mai bine, cu ajutorul de 1 milion pe luna pe care il distribuie primaru'!

 

intelighentilor!

presa nu acuza (aia stiu meserie), ci pun intre ghilimele cuvantul "lenesi". adica-te-lea asa zisera angajatorii. capito?

 

Ma intreb?

De ce nu angajeaza muncitori din aia harnici suedezi!!
Se pare ca nimeni nu vrea!!

 

Hotomani. Atentie la portofel

Fructe de padure, 215 kg pe zi? Cat de mare e grupul? Ca e e oboaba ici, una colo. Niste banditi suedezii astia, cel mai bun exemplu sunt urmasii lor din pravoslavnica Rusie. Nu am vazut in viata mea betivi mai mari ca oamenii din acest popor. Indiferent de sex.

 

Cititi comentariile la articolul original, sint

mai interesante si realiste decit articolul care pare ca nu vrea sa ia nici un side. De exemplu, cuvintul 'lazy' este pus intre ghilimele.

Pentru ca cineva sa culeaga 215 kg in 8 ore inseamna sa culeaga aproape 30 kg pe ora, adica 1 kg la doua minute. Continuu, timp de 8 ore! Hai, sa fim seriosi!

 

215

vezi ca e vorba de un grup, nu de o singura persoana

Corect. Atunci, cit de mare e grupul?

A intrebat cineva mai sus :)Platforma pentru solutionarea online a litigiilor