Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Romani arestati in Londra pentru trafic de copii

Vineri, 09 Martie 2012, ora 17:22
4869 citiri
Romani arestati in Londra pentru trafic de copii
Foto: The London Daily News

Membrii unei bande de romani din nordul Londrei au fost arestati dupa ce au fost gasiti vinovati de trafic de copii, de catre un judecator britanic.

Totodata, pe langa traficarea unui copil, ei au mai fost acuzati si de abuzarea fetitei respective, in varsta de sapte ani, relateaza London Daily News.

Sotii Aurel-Ilie Zlatea, in varsta de 45 de ani, si Alexandra Oaie, in varsta de 44 de ani, au fost gasiti responsabili pentru traficarea unei fetite de sapte ani, in Marea Britanie, unde a fost batuta si folosita pe post de servitor. Fetita este originara din Romania.

Totodata, alaturi de fiul lor, Marian Neamu, in varsta de 25 de ani, ei au mai fost gasiti de traficarea unui barbat in varsta de 53 de ani, din Romania, pe care l-au adus in Londra.

Aici, barbatul a fost batut de mai multe ori, fortat sa munceasca gratuit si sa locuiasca intr-o magazie darapanata din fundul gradinii. In plus, i s-a interzis accesul la baie, a fost hranit foarte putin si a fost subiectul unui atac sexual brutal din partea lui Marian Neamu si a lui Florin Zlatea, fratele sau mai mic.

Faptele acestora au iesit la suprafata in martie 2011, cand victima in varsta de 53 de ani a contactat politia pentru a se plange ca a fost adus in tara de catre familia Zlatea, dupa care a explicat ce i s-a intamplat, dar si cazul fetitei de sapte ani.

Ajunsi la adresa familiei, politistii au gasit copilul, care le-a spus ca a fost adus in Marea Britanie cu o masina, intr-o "casa murdara" si batuta de o femeie care a obligat-o sa munceasca si pe care a descris-o ca fiind "groaznica".

Zlatea a pretins ca fata era a lui, dar analizele ADN au aratat ca nici el si nici Oaie nu aveau vreo legatura de sange cu copilul traficat.

Zlatea a fost arestat pe 18 iulie 2011, in timp ce Oaie a fost arestata pe 6 octombrie 2011. Ei au fost pusi sub acuzare in luna noiembrie 2011, pentru trafic de persoane.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#romani arestati Londra, #romani trafic copii, #trafic copii Londra, #rromi trafic copii Londra , #romani strainatate