Ucigasa profesoarei de origine romana din Abu Dhabi risca pedeapsa cu moartea

Autor: Ana Ilie
Luni, 08 Decembrie 2014, ora 09:57
3800 citiri
Ucigasa profesoarei de origine romana din Abu Dhabi risca pedeapsa cu moartea
Foto: Footprints Recruiting

Ucigasa profesoarei de origine romana din Abu Dhabi risca pedeapsa cu moartea, dupa ce a recunoscut crima.

Ibolya Ryan, in varsta de 47 de ani, a fost atacata cu brutalitate cu cateva ore inainte ca ucigasa sa sa puna o bomba in fata locuintei unui doctor amercan, scrie The Daily Mail.

Familia victimei s-a declarat "devastata si traumatizata" de ce i s-a intamplat profesoarei pentru copii cu nevoi speciale. Fostul ei sot a descris ucigasa drept "un monstru" si a spus ca aceasta si-a recunoscut crima.

Dala al Hashemi, in varsta de 38 de ani, nascuta in Yemen, a fost arestata joi sub suspiciunea de ucidere a profesoarei.

Dala al Hashemi ar fi ademenit-o pe profesoara sa vorbeasca cu ea, la o toaleta dintr-un centru comercial, pretinzand ca este o batrana vulnerabila. Acolo, a injunghiat-o pe Ibolya Ryan de mai multe ori.

Politia crede ca femeia nu a actionat singura si ca are legaturi cu terorismul islamic. Femeia este acuzata si ca a incercat sa arunce in aer casa unui medic americano-egiptean.

Profesoara de origine romana, ucisa la Abu Dhabi: Criminalul avea legaturi cu Statul Islamic

Profesoara americana injunghiata mortal in toaleta unui mall din Abu Dhabi este o unguroiaca nascuta in Romania, a anuntat firma de recrutare care a plasat-o la post in Emiratele Arabe Unite (EAU).

CEO-ul firmei Footprints Recruiting cu sediul in Canada, Ben Glickman, a confirmat pentru postul american ca victima a fost identificata ca fiind Ibolya Ryan, in varsta de 47 de ani, mama unor baieti gemeni in varsta de 11 ani si a unei fete de 16. Cetatean american, Ryan a fost formata in Statele Unite, fiind repartizata in EAU in septembrie 2013, a precizat Glickman.

Tatal copiilor, de care femeia era divortat, a luat un zbor catre EAU pentru a lua baietii.

Crima a fost comisa dupa ce Ambasada Statelor Unite din Abu Dhabi a postat la sfarsitul lui octombrie un avertisment in care-i informa pe americani in legatura cu "o postare recenta anonima pe un site jihadist care incurajeaza atacuri asupra profesorilor la scoli americane si internationale din Orientul Mijlociu".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#ucigasa romanca Abu Dhabi, #romanca ucisa mall Abu Dhabi , #romani strainatate